SMOKERS RELIEF SOLUTION 250 ml

450,00 den

Dozimi: Të rriturit të marrin 1-2 ml 1-2 herë në ditë.
Zgjidhja Dr. Theiss Smokers Relief ka një shije të këndshme dhe freskuese, kështu që mund të merret e paholluar. Shkundni para përdorimit.

Out of stock

SKU: DRTHSS-69 Category:

Description

Komponentët kryesorë fitokimikë të likenit Islandez janë glukanet (lichenin dhe izolichenin) si pjesë e një përzierje polisaharide, deri në 50%. Komponentë të tjerë përfshijnë fumaroproteocetar, acid protokolesterik dhe oral. Acidi fumaroproteocetik jep një shije të hidhur, dhe buza ka një efekt phytoncide (antimikrobik).
Liceni Islandez përdoret si agjent mukozal amara mucilaginosum. Ka veti antimikrobike dhe antitusive. Ka një efekt të theksuar anti-inflamator të frymëmarrjes duke stimuluar formimin e një shtrese mukoze mbrojtëse. Ndikon drejtpërdrejt në mbrojtjen e mukozës së frymëmarrjes nga stimujt e jashtëm, shtypjen e kollës së thatë jospecifike fillestare.
Ekstrakti i luleve të kamomilit përmban vaj esencial prej 0.3-1.5% kumarin (umbeliferon, hernie), mukus, flavonoide, përbërës të hidhur. Nga përbërësit flavonoidë, apigjenina, luteolin dhe kuercetina dhe heterosidet e tyre janë të rëndësishme. Patulitrin është karakteristikë e ilaçit. Flavonoidet e tjera të metiluara janë gjithashtu të pranishme. Nga përbërësit e hidhur, laktonet sesquiterpene janë të rëndësishme: matricin, matricarin dhe desacetylmatricin.
Ka efekte anti-inflamatore, anti-inflamatore, anti-ulcerogjene, baktericidale, fungicidale dhe antispazmatike. Të gjitha këto veprime janë testuar dhe konfirmuar klinikisht.
Bari i limonit përmban vaj esencial (0.02 %-0,3% ) ku mbizotërojnë aldehidet monoterpene. Prania e rozmarinës, acidit klorogjenik dhe kafeik, flavonoideve, triterpeneve, etj. Është domethënëse. Ka një efekt të butë qetësues, antispazmatik, karminativ, antimikrobik dhe efekt të butë antiviral.

Brand

Др.Тајс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SMOKERS RELIEF SOLUTION 250 ml”