DIABETIKER VITAMINE TABLETS x 30

620,00 den

1 in stock

SKU: DOPPLHRZ-3 Category:

Description

Një dietë e ekuilibruar luan një rol të rëndësishëm tek diabetikët. Furnizimi adekuat i kromit është shumë i rëndësishëm për diabetikët sepse kromi ndihmon në ruajtjen e niveleve normale të sheqerit në gjak. Vitamina B6 luan një rol në metabolizmin normal të glikogjenit. Vitaminat B6 dhe B12, së bashku me acidin folik, kontribuojnë në metabolizmin normal të homocisteinës. Nivelet normale të homocisteinës janë të rëndësishme për një sistem të shëndetshëm kardiovaskular dhe veçanërisht për enët e shëndetshme të gjakut. Vitamina C kontribuon në prodhimin normal të kolagjenit, pra funksionimin normal të enëve të gjakut.Ndryshimet funksionale në pankreas nuk lejojnë metabolizmin dhe shfrytëzimin e duhur të sheqernave që hamë, ndaj është e nevojshme të mbështeten disa suplemente të substancave esenciale që marrin pjesë në metabolizmin e sheqernave.Vitaminat e diabetit luajnë një rol në ruajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak. Personat mbi 16 vjeç, një deri në dy tableta në ditë me ushqim. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk këshillohet nga një profesionist i kualifikuar.

Brand

Допелхерц

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DIABETIKER VITAMINE TABLETS x 30”