CURAPROX Toothbrush 5460-ORTHO 

330,00 den

Furça e dhëmbëve CURAPROX CS 5460 “ortho” është e destinuar për të gjithë ata që mbajnë një pajisje ortodontike fikse. Brazda në mes të qimeve përshtatet plotësisht me aparatin ortodontik fiks. 5460 fibra ultra të holla CUREN® pastrojnë butësisht dhe saktë briketat, dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve.

Përmban 5460 fibra ultra të holla CUREN® me diametër 0,10 mm. Furça e dhëmbëve CS 5460 “ortho” ka një dorezë tetëkëndore që lejon mbajtjen dhe vendosjen e lehtë të qimeve në një kënd prej 45 gradë gjatë larjes.

Përparësitë e furçës së dhëmbëve CURAPROX CS 5460 “ortho”:
– 5460 fibra ultra të holla CUREN®
– brazdë në mes të qimeve, e përshtatur për ato me pajisje ortodontike fikse
– Dorezë tetëkëndore për mbajtje të lehtë

5 in stock

SKU: CRPX-7 Category:

Description

Vendoseni furçën e dhëmbëve me gjysmën e qimeve
mbuloni mishrat e dhëmbëve dhe gjysmën tjetër dhëmbët

furçë në lëvizje të vogla rrethore. Në këtë mënyrë, qimet e trasha dhe të holla do të pastrojnë në mënyrë efektive depozitat midis skajit të mishrave të dhëmbëve dhe dhëmbit.

Brand

Курапрокс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CURAPROX Toothbrush 5460-ORTHO ”