CURAPROX BABY Toothbrush 4260

290,00 den

Furça e dhëmbëve për fëmijë CURAPROX CS Baby 4260 për larje të butë me daljen e dhëmbit të parë të qumështit – një hobi për të sapolindurit dhe fëmijët e vegjël. Koka e furçës së dhëmbëve CS Baby 4260 është e ngushtë dhe sipërfaqja e saj mbrohet nga një shtresë e butë gome. Të vetmet fibra CUREN® parandalojnë dëmtimin e mukozës delikate të foshnjës.

Përmban 4260 fibra të buta CUREN® me diametër 0.10 mm.

Doreza e furçës së dhëmbëve është e përshtatur për duart e fëmijëve, si dhe për prindërit. Doreza e rrumbullakosur redukton presionin e furçës. Është bërë nga materiali që nuk rrëshqet. Me mbështetëse për pozicionim vertikal.

Përparësitë e furçës së dhëmbëve CURAPROX CS Baby 4260:
– kokë e ngushtë
– fibra të buta CUREN®
– furçë dhëmbësh me mbështetëse për të vendosur në këmbë

Out of stock

SKU: CRPX-11 Category:

Description

Vendoseni furçën e dhëmbëve në mënyrë që gjysma e qimeve të mbulojnë mishrat e dhëmbëve dhe gjysma tjetër dhëmbët.
furçë në lëvizje të vogla rrethore. Në këtë mënyrë, qimet e trasha dhe të holla do të pastrojnë në mënyrë efektive depozitat midis skajit të mishrave të dhëmbëve dhe dhëmbit.

Brand

Курапрокс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CURAPROX BABY Toothbrush 4260”