CURAPROX Interdental Toothbrush REFILL 07

425,00 den

Furçat ndërdhëmbore CURAPROX CPS “prime” janë efektive, të buta dhe mbushin të gjithë hapësirën ndërdhëmbore, pa rrezik lëndimi. Ato janë gjithashtu të përshtatshme për pastrimin e hapësirave më të ngushta ndërdhëmbore. Me përdorimin e rregullt të tyre mund të parandalojmë shfaqjen e kariesit në hapësirën interdentale, inflamacionin e mishrave të dhëmbëve dhe më vonë periodontitin e mundshëm (lirimin e dhëmbëve).

1 in stock

SKU: CRPX-14 Category:

Description

Me përdorimin e tyre të rregullt dhe korrekt, furçat ndërdhëmbore CURAPROX CPS heqin pllakën dentare nga hapësira ndërdhëmbore ku një furçë e zakonshme nuk mund të arrijë – përveç furçës së dhëmbëve, furça ndërdhëmbore është mjeti më i rëndësishëm për të arritur qëllimin kryesor, që është shëndeti gjatë gjithë jetës. dhëmbët dhe.
Në shitje janë 5 madhësi të furçave ndërdhëmbore CURAPROX CPS “prime”: CPS 06, CPS 07, CPS 08, CPS 09 dhe CPS 011.
Përdorimi i tyre është shumë i thjeshtë: sapo e futni në çdo hapësirë ndërdhëmbore dhe e nxirrni jashtë.
Falë telit jashtëzakonisht të hollë dhe të qëndrueshëm CURAL®, mjafton të kalosh në çdo hapësirë ndërdhëmbore vetëm një herë.

Brand

Курапрокс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CURAPROX Interdental Toothbrush REFILL 07”