CURAPROX Interdental Toothbrush REFILL 09

425,00 den

Furçat ndërdhëmbore CURAPROX CPS “prime” janë efektive, të buta dhe mbushin të gjithë hapësirën ndërdhëmbore, pa rrezik lëndimi. Ato janë gjithashtu të përshtatshme për pastrimin e hapësirave më të ngushta ndërdhëmbore. Me përdorimin e rregullt të tyre mund të parandalojmë shfaqjen e kariesit në hapësirën interdentale, inflamacionin e mishrave të dhëmbëve dhe më vonë periodontitin e mundshëm (lirimin e dhëmbëve).

1 in stock

SKU: CRPX-15 Category:

Description

Furçat ndërdhëmbore CURAPROX CPS me përdorimin e tyre të rregullt dhe korrekt, largojnë pllakën dentare nga hapësira ndërdhëmbore ku furça e zakonshme nuk arrin – përveç furçës së dhëmbëve, furça ndërdhëmbësh është mjeti më i rëndësishëm për të arritur qëllimin kryesor, që është dhëmbë të shëndetshëm gjatë gjithë jetës. dhe .
Në shitje janë 5 madhësi të furçave ndërdhëmbore CURAPROX CPS “prime”: CPS 06, CPS 07, CPS 08, CPS 09 dhe CPS 011.
Përdorimi i tyre është shumë i thjeshtë: sapo e futni në çdo hapësirë ndërdhëmbore dhe e nxirrni jashtë.
Falë telit jashtëzakonisht të hollë dhe të qëndrueshëm CURAL®, mjafton të kalosh në çdo hapësirë ndërdhëmbore vetëm një herë.

Brand

Курапрокс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CURAPROX Interdental Toothbrush REFILL 09”