CURAPROX Toothbrush CS 1560 Soft

320,00 den

Furça e dhëmbëve CURAPROX CS 1560 “e butë” është e përshtatshme për njerëzit që janë mësuar me furçat e dhëmbëve të forta. CS 1560 “soft” është ideale për një kalim gradual në larje të butë me furçat CURAPROX CS 3960 dhe CS 5460.
Qimet ruajnë formën dhe qëndrueshmërinë e tyre gjatë larjes dhe falë kokës së vogël dhe kompakte, ato ofrojnë akses të lehtë në vendet e vështira për t’u arritur në gojë. Furça e dhëmbëve ka një dorezë tetëkëndore që lejon mbajtjen dhe vendosjen e lehtë të qimeve në një kënd prej 45 gradë gjatë larjes.

3 in stock

SKU: CRPX-2 Category:

Description

Përmban 1560 fibra të buta CUREN® me diametër 0,15 mm.

Brand

Курапрокс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CURAPROX Toothbrush CS 1560 Soft”