CURAPROX PERIOPLUS BALANCE 200 ml

570,00 den

Larësi i gojës CURAPROX Perio Plus + Balance përmban 0,05% klorheksidinë (CHX) dhe CITROX®. Klorheksidina parandalon në mënyrë efektive formimin e pllakës, ndërsa CITROX® është vërtetuar se rrit efektin e klorheksidinës, me një shije të këndshme dhe nuk ndikon në shqisën e shijes.

CITROX® është një ekstrakt natyral i nëntë bioflavonoideve natyrale të portokallit të hidhur. Bioflavonoidet kanë një efekt të gjerë dhe të fuqishëm antibakterial. Është krejtësisht natyral dhe nuk ka efekte anësore. CITROX® në kombinim me klorheksidin është më efektiv se sa vetëm klorheksidina.

Larësi i gojës CURAPROX Perio Plus + Balance nuk përmban alkool dhe nuk e than mukozën e gojës. I përshtatshëm për përdorim afatgjatë (deri në 6 muaj).

Është efektiv tek njerëzit me rrezik të shtuar të sëmundjeve të dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve. Është ideal për t’u përdorur tek personat me aparate ortodontike fikse dhe te personat me gojë të thatë.

3 in stock

SKU: CRPX-20 Category:

Description

për përdorim AFATGJATË (deri në 6 muaj)
efektive për pacientët me rrezik të shtuar të sëmundjeve të dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve, si kariesi, gingiviti dhe periodontiti, si dhe në pacientët me aparate ortodontike të sofistikuara. Gjithashtu ndihmon pacientët me gojë të thatë.

Brand

Курапрокс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CURAPROX PERIOPLUS BALANCE 200 ml”