CARTINORM + D3 Tablets x 60

1,740,00 den

Dozimi: Të rriturit 2 tableta të veshura me film në ditë. Rekomandohet përdorimi i vazhdueshëm për të paktën 3 muaj. Gjatë përdorimit të produktit, është e nevojshme të gëlltitet një sasi e mjaftueshme uji (të paktën 2 litra ujë në ditë). Produkti është i përshtatshëm për përdorim afatgjatë dhe afatshkurtër. Tabletat duhet të merren gjatë ose pas ngrënies, me një sasi të mjaftueshme të lëngjeve. Në rast të vështirësisë në gëlltitje, tabletat mund të grimcohen ose shtypen përpara se të merren.

Out of stock

SKU: GDWLL-13 Category:

Description

Produkti rekomandohet për nevoja të veçanta ushqimore që ndodhin si rezultat i çrregullimeve të kyçeve dhe kërcit (për shkak të sëmundjes së kyçeve ose rritjes së ngarkesës në nyje) ose për shkak të kushteve të pafavorshme të kockave dhe muskujve, për shembull, te njerëzit me mbipeshë, të moshuarit. , atletët, për personat që bëjnë punë të rënda fizike ose punë që kërkojnë punë afatgjatë.

Glukozamina është një përbërës natyral i kërcit, kondroitin sulfati është gjithashtu një komponent shumë i rëndësishëm i kërcit. Vitamina D3 kontribuon në ruajtjen e indeve të shëndetshme të eshtrave dhe funksionimin e duhur të muskujve. Gjithashtu promovon përthithjen normale të kalciumit dhe fosforit. Vitamina C merr pjesë në formimin e kolagjenit, i cili ndihmon në ruajtjen e funksionimit të kërcit dhe kockave. Kalciumi është thelbësor për ruajtjen e kockave normale dhe kontribuon në funksionimin normal të muskujve. Mangani kontribuon në formimin normal të indit lidhës dhe në ruajtjen e shëndetit të kockave.

Brand

Гудвил

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CARTINORM + D3 Tablets x 60”