CALCIVIT Capsules x 30

710,00 den

1 kapsulë në ditë.

2 in stock

SKU: SWSSENRG-2 Category:

Description

Kalcium + Vitamina D3 + Vitamina K2 + Zink + Bakër + Mangan

Kalciumi ndihmon në ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë

Kalciumi kontribuon në koagulimin normal të gjakut

Vitamina D kontribuon në përthithjen normale të kalciumit

Vitamina D kontribuon në ruajtjen e kockave normale

Vitamina D ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të muskujve

Vitamina K kontribuon në ruajtjen e kockave normale

Brand

Свис Енерџи

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CALCIVIT Capsules x 30”