KALCIUM 400 DIRECT Sachets x 20

400,00 den

Dy herë në ditë përmbajtja e qeses derdhet direkt në gojë. Granula nga qesja shkrihet shpejt në gojë dhe nuk ka nevojë të shtohet lëng.

1 in stock

SKU: PMED-9 Category:

Description

Kalciumi 400 përdoret drejtpërdrejt për marrjen e përditshme të kalciumit, vitaminës C, zinkut dhe vitaminës D3. Përdoret edhe për alergji. Është veçanërisht i dobishëm për alergjitë ndaj diellit (fotosensitiviteti), alergjitë ushqimore dhe polenit. Përdoret në mënyrë parandaluese në osteoporozën dhe osteopeninë dhe për rritjen e stabilitetit të kockave.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KALCIUM 400 DIRECT Sachets x 20”