BOROLA IMUNOBOR Beta Glucan Capsules x 30

580,00 den

Out of stock

SKU: BRLA-11 Category:

Description

Imunostimulues i fuqishëm

Veprimi:
– Rrit aktivitetin e qelizave imune dhe aftësinë e tyre për të vrarë bakteret dhe mikroorganizmat e tjerë.
– Stimulon prodhimin e qelizave imune.
– Rrit mbrojtjen imune lokale të mukozës së traktit bronkial, intestinal dhe urinar.

Përparësitë:
– produkt 100% natyral;
– Nuk ka efekte anësore;
– Sasi shumë e lartë e beta glukanit të pastruar;
– Kapsulë bimore (VGcaps).

Çfarë është Immunobor BETA GLUCANE 300?
Immunobor Beta glucan 300 është një imunostimulant i fuqishëm me origjinë natyrale. Çdo kapsulë bimore përmban 300 mg Beta Glukan shumë të rafinuar.
Qëllimi:
– ndihmon funksionimin e sistemit imunitar
– ndjeshmëri ndaj infeksioneve të shpeshta bakteriale, virale dhe kërpudhore
– agjent i përgjithshëm restaurues dhe tonifikues

Dozimi:
Tek të rriturit – 1 kapsulë bimore deri në 3 herë në ditë me stomak bosh;
Tek fëmijët mbi 1 vit. – 1 kapsulë bimore deri në 2 herë në ditë me stomak bosh.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.
Mos e përdorni si zëvendësim për një dietë të larmishme.

Brand

Борола

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOROLA IMUNOBOR Beta Glucan Capsules x 30”