BOROLA IMUNOBOR URO Capsules 780 mg x 30

690,00 den

Imunobor® Uro është një produkt natyral që rrit mbrojtjen natyrale të trupit kundër infeksioneve të traktit urinar dhe ndihmon në largimin e baktereve nga sistemi urinar.

Out of stock

SKU: BRLA-16 Category:

Description

Çfarë është Immunobor Uro?

Imunobor Uro është një produkt natyral që rrit mbrojtjen natyrale të trupit kundër infeksioneve të traktit urinar dhe ndihmon në largimin e baktereve nga sistemi urinar.
Çfarë përmban Immunobor Uro?

Përmban dy përbërës plotësues që ndihmojnë në rritjen e imunitetit ndaj infeksioneve të traktit urinar. Çdo kapsulë përmban 300 mg ekstrakte të standardizuara të beta glukanit dhe 300 mg boronicë. Procesi i standardizimit garanton pastërtinë dhe efektivitetin e çdo kapsule.
Si funksionon Immunobor Uro?

Boronica (Sganbeggu) parandalon ngjitjen e baktereve në mukozën e traktit urinar dhe nxjerr në urinë substanca që ndalojnë rritjen e baktereve. Punon për të reduktuar inflamacionin dhe dhimbjen.

Beta Glukan lidhet me receptorët specifikë në qelizat imune dhe rrit aftësinë e tyre për të vrarë mikroorganizmat; ka një efekt të drejtpërdrejtë antimikrobik në shumë mikroorganizma; rrit mbrojtjen lokale imune të mukozës së sistemit urinar; ka efekt anti-inflamator. Ka një efekt sinergjik me një sërë antibiotikësh dhe zvogëlon nevojën për terapi me antibiotikë.
Falë efektit të ndërsjellë fuqizues të dy përbërësve, Imunobor Uro ka një efekt të fuqishëm imunostimulues, anti-inflamator, antimikrobik dhe qetësues.
Kur duhet përdorur Immunobor Uro?

Përdoret për të forcuar sistemin imunitar në:

Infeksionet e traktit urinar – uretriti, cistiti, pielonefriti etj.
Parandalimi i përsëritjes së infeksioneve të traktit urinar
bakteriuria asimptomatike
Predispozicion për infeksione të shpeshta
Gjatë dhe pas terapisë me antibiotikë.

Gjatë infeksioneve akute të traktit urinar, Imunobor Uro përdoret si plotësues i terapisë me antibiotikë për të pastruar bakteret.
Si e përdorim Immunobor Uro?

Për 10 ditët e para, merrni 1 kapsulë 3 herë në ditë para ngrënies (me stomak bosh), pastaj 1 deri në 2 kapsula në ditë.

Në infeksionet akute të traktit urinar kursi zgjat 3 muaj; në infeksione të përsëritura të traktit urinar nga 6 deri në 12 muaj; në bakteriurinë asimptomatike – derisa të merret urinë sterile. Nëse është e nevojshme, kursi mund të përsëritet.
A ka ndonjë efekt anësor dhe kufizim në pranim?

Imunobor Uro është një produkt natyral dhe praktikisht i padëmshëm. Nuk janë vërejtur efekte anësore. Nuk ka kundërindikacione.

Brand

Борола

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOROLA IMUNOBOR URO Capsules 780 mg x 30”