BOROLA IMUNOBOR URO AKUT Capsules x 30

525,00 den

Out of stock

SKU: BRLA-15 Category:

Description

ÇFARË ËSHTË PRODUKTI KUFIZOR IMUNOBOR URO AKUT KAPSULAT DHE PËR ÇFARË PËRDOREN?
Kapsulat IMUNOBOR URO AKUT është një produkt kufitar që përmban në përbërjen e tij si përbërës aktiv, ekstraktin e frutave të boronicës së kuqe amerikane – Boronica e kuqe (Vaccnium macrocarpon) – (12% PAC).

Boronica amerikane (Vaccnium macrocarpon) përmes proantocianidinave të tipit A, të përcaktuara si RAS, vepron kundër ngjitjes dhe antimikrobike, duke mos lejuar që bakteret të ngjiten në mukozën e traktit urinar. Ai gjithashtu vepron në ndryshimin e pH të urinës (në pH acid), përmes shndërrimit të acidit benzoik në acid hipurik.
Ndihmon në mënyrë aktive funksionin e traktit urinar, kontribuon në ruajtjen e një mukoze të shëndetshme dhe të qëndrueshme dhe ekuilibrin normal të urinës alkaline-acid.

Kapsulat e produktit kufitar IMUNOBOR URO AKUT mund të ndihmojnë dhe rekomandohet për:
profilaksia (parandalimi) i infeksioneve bakteriale të traktit urinar, në cistitet akut, uretriti, infeksionet akute të traktit urinar, bakteriuria asimptomatike, ndjeshmëria ndaj infeksioneve të shpeshta.

Mos përdorni produktin kufitar kapsulat IMUNOBOR URO AKUT:
nëse jeni alergjik (mbindjeshëm) ndaj ndonjë komponenti të produktit kufitar.
Jini veçanërisht të kujdesshëm me kapsulat e produktit kufitar IMUNOBOR URO AKUT:
– nëse simptomat e një infeksioni urinar nuk zvogëlohen gjatë përdorimit të kapsulave IMUNOBOR URO AKUT ose simptomat përkeqësohen, konsultohuni me mjekun tuaj;
– nëse keni çrregullim të koagulimit të gjakut (koagulimit), për shkak të pranisë së acidit salicilik në boronicë, duhet ta përdorni me kujdes me këshillën e mjekut;
– nëse keni një histori të gurëve oksalat në veshka, doza e përshkruar duhet të monitorohet me kujdes.

Përdorimi tek fëmijët:
Kapsulat rekomandohen për përdorim te fëmijët mbi 1 vjeç
Përdorni me barna dhe produkte të tjera mjekësore:
Kapsulat IMUNOBOR URO AKUT mund të rrisin efektet e antikoagulantëve (antikoagulantëve) siç janë derivatet e kumarinës (warfarina). Përdorimi i njëkohshëm me salicilate dhe barna të tjera anti-inflamatore josteroide nuk rekomandohet pa këshillën e mjekut. Përdorimi i njëkohshëm me frenuesit e pompës protonike mund të zvogëlojë efektivitetin e tyre.

Shtatzënia dhe laktacioni:
Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të merrni ndonjë ilaç ose produkt kufitar nëse jeni shtatzënë, mendoni se mund të jeni shtatzënë ose po planifikoni të keni një shtatzëni.
Kapsulat IMUNOBOR URO AKUT mund të përdoren gjatë shtatzënisë dhe laktacionit, pasi nuk janë vërtetuar efekte anësore në lidhje me përbërësit.

SI TË PËRDORNI PRODUKTIN KUFIRI:
Përdorni gjithmonë kapsulat IMUNOBOR URO AKUT sipas rekomandimeve të dhëna në këtë manual ose siç rekomandohet nga mjeku juaj.

Të rriturit: Një kapsulë bimore deri në dy herë në ditë

Fëmijët: Mbi 1 vit, një kapsulë bimore në ditë

Brand

Борола

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOROLA IMUNOBOR URO AKUT Capsules x 30”