AVARICON Gel 75 ml

380,00 den

Xhel Avaricon® aplikohet në një shtresë të hollë dhe të barabartë 2 deri në 4 herë në ditë në zonat e prekura të këmbëve.
me një masazh të lehtë, nga poshtë lart.
Nëse keni përdorur më shumë xhel Avaricon® sesa rekomandohet
Nuk ka të dhëna
Nëse keni harruar të merrni xhelin Avaricone
Nëse keni harruar të aplikoni xhelin, bëjeni kur ta mbani mend.
Nëse papritmas ndaloni marrjen e xhelit Avaricon
Nuk ka efekte të dëmshme nëse ndaloni papritmas përdorimin e xhelit Avaricon.

2 in stock

SKU: PHNV-14 Category:

Description

Xhel Avaricon përmban një kombinim të përbërësve aktivë natyralë (troxerutin, i standardizuar i thatë
ekstrakt i gjetheve të xhinko, ekstrakt i thatë i standardizuar i gjetheve Centella asiatica) të cilat reduktojnë
siklet për shkak të qarkullimit venoz të dëmtuar në këmbë: ënjtje, dhimbje, ngërçe,
ndjesi shpimi gjilpërash dhe ndjesi shpimi gjilpërash dhe ndjesi “këmbësh të rënda”.
Xhel Avaricon përdoret gjithashtu për dëmtimet e indeve të buta të këmbëve (gunga, ndrydhjet) të shoqëruara me dhimbje,
ënjtje dhe mavijosje.

Brand

Фарманова

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AVARICON Gel 75 ml”