APTAMIL 3 900 g

1,195,00 den

Mënyra e përdorimit:
Formula e qumështit Aptamil® për të vegjlit nga 12 muajsh e tutje.

Tabela e mësipërme është e përgjithshme, fëmija juaj mund të ketë nevojë për një sasi më të vogël ose më të madhe formule se sa tregohet.

1 in stock

Description

Shënim i rëndësishëm: Ushqyerja me gji është më e mira për foshnjat.

Qumështi i gjirit është më i miri për fëmijën dhe dieta e shëndetshme e nënës është e rëndësishme gjatë ushqyerjes me gji. Vendimi i nënës për të mos ushqyer foshnjën me gji është i dëm

Brand

Нутрициа

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “APTAMIL 3 900 g”