ANGINAL MAX JUNIOR Spray 20 ml

354,00 den

Out of stock

SKU: MXMDC-2 Category:

Description

Anguinal Max Jr. është një spray i formuluar bazuar në ekstraktin e standardizuar të propolisit, vajra esenciale të arrëmyshkut (sherebelës) dhe trumzës dhe lëngut të koncentruar të acerolës si një burim natyral i vitaminës C, i destinuar për të ruajtur shëndetin e mukozave dhe membranave mukoze.

Falë veprimit të tij natyral antimikrobik, propolisi mbron mukozën e rrugëve të frymëmarrjes nga mikrobet dhe nga zhvillimi i infeksioneve. Propolisi i përmbajtur në spray Anguinal Max Junior është i standardizuar në 12% galangin (flavonoid). Përveç antimikrobikut, propolisi ka efekte anti-inflamatore, antioksiduese dhe imunomoduluese.

Sherebela e Muskatit është një burim i pasur vajrash esencialë, përbërësit kryesorë aktivë të të cilit janë linalicet dhe linalool. Vaji esencial i arrëmyshkut (sherbela e muskatit) ka efekte antimikrobike, anti-inflamatore dhe analgjezike.

Falë përmbajtjes së vajrave esenciale, trumza ka një efekt antiseptik dhe qetësues në mukozën e irrituar të gojës dhe fytit. Tradicionalisht, vaji esencial i trumzës është përdorur si një ekspektorant për kollën për shkak të ftohjes dhe për të lehtësuar simptomat e ftohjes.

Acerola është një burim i pasur natyror i vitaminës C dhe një lëndë ushqyese e rëndësishme. Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ.

Rekomandohet përdorimi i sprejit Anginal Max Jr. në:
Kollë e thatë dhe irrituese
Ngjitur e zërit dhe kruarje në fyt
Mukoza e përflakur e gojës dhe e fytit
Mishrat e irrituar dhe të dëmtuar
Afti

Mënyra e përdorimit: fëmijët e moshës 3 deri në 12 vjeç: 4 herë në ditë

Produkti mund të përdoret edhe nga të rriturit që nuk përdorin sprej për fyt që përmbajnë alkool. Rekomandohet përdorimi i sprejit 6-8 herë në ditë.

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANGINAL MAX JUNIOR Spray 20 ml”