Algoral Tablets x 36

415,00 den

Përdorimi: 2×2 tableta pas vaktit. Përtypni dhe pini një gotë ujë.

Out of stock

Description

Alginat natriumi + Acid alginik – (200 + 50) mg • Bikarbonat natriumi + karbonat kalciumi – (80 + 140) m • Zgjedhje ideale për trajtimin simptomatik të refluksit • të refluksit gastroezofageal dhe djegies. Një kombinim unik i • Alginateve dhe Antacideve me kalcium, për herë të parë në formën e tabletave të përtypshme. • Hiperaciditeti i qetë. • Reduktoni refluksin gastroezofageal (GER) Mbroni mukozën e stomakut.

Brand

Епсилон Хеалтх

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Algoral Tablets x 36”