VITAMIN CHEWABLE Tablets C 500 mg x 100 + 20

610,00 den

Fëmijët nga 4 – 8 vjeç: 1 tabletë në ditë. Fëmijët nga 9 – 13 vjeç: 1 – 2 tableta në ditë. Fëmijët nga 14 – 18 vjeç: 1 – 3 tableta në ditë. Të rriturit: 1-4 tableta në ditë.

1 in stock

Description

JAMIESON VITAMIN C 500 mg, tableta përtypëse me shije natyrale portokalli, kontribuojnë në funksionimin e duhur të sistemit imunitar, në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes, në funksionimin e duhur të sistemit nervor dhe funksionin normal psikologjik, në funksionimin e duhur të enëve të gjakut. për rritjen optimale të kolagjenit të kockave, kërcit dhe mishrave të dhëmbëve, si dhe për mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe rritjen e përthithjes së hekurit. JAMIESON VITAMIN C 500 mg, tableta përtypëse janë të destinuara si për fëmijët ashtu edhe për të rriturit. Paketa përmban 120 tableta të përtypshme.

Brand

Џејмисон

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAMIN CHEWABLE Tablets C 500 mg x 100 + 20”