VITAMIN D3 400 IU Tablets x 100

378,00 den

1 in stock

SKU: MXMDC-37 Category:

Description

Për çfarë është MaxMedica Vitamina D3

MaxMedica Vitamina D3 është formuluar që të përmbajë 10 mcg vitaminë D3 (400 IU) në një tabletë.

Vitamina D3 është një vitaminë e tretshme në yndyrë që kontribuon në përthithjen normale të kalciumit dhe fosforit në trup dhe në nivelin normal të kalciumit në gjak. Është e nevojshme për mineralizimin e duhur të kockave dhe dhëmbëve, si dhe për funksionimin normal të muskujve dhe sistemit imunitar. Vitamina D3 ka një efekt imunomodulues dhe një numër më i vogël i infeksioneve është identifikuar tek njerëzit që e marrin këtë vitaminë si suplement.

Indikacionet

Rekomandohet përdorimi i tabletave me vitaminë D3:

Për të mbajtur kocka dhe dhëmbë të shëndetshëm
Të moshuarit
Njerëzit që nuk janë mjaftueshëm të ekspozuar ndaj rrezeve të diellit
Parandalues për të rritur imunitetin
Për të ruajtur funksionin normal të muskujve.

Paketimi: 100 tableta

Mënyra e përdorimit: Rekomandohet të konsumohet 1 tabletë në ditë me vakt.

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAMIN D3 400 IU Tablets x 100”