VITAMIN C Caplet 1000 mg x 100

720,00 den

Të rriturit: Merrni 1-2 tableta të veshura në ditë.

2 in stock

Description

Produkti JAMIESON VITAMIN C 1000 mg ilustron risinë e produkteve Jamieson dhe kujdesin e përdoruesit përfundimtar. JAMIESON VITAMIN C 1000 mg është një produkt me acid askorbik dhe një përzierje natyrale të rutinës, hesperidinës, bioflavonoideve të agrumeve, acerolës dhe trëndafilit, të cilat rrisin në mënyrë sinergjike funksionin e saj.
Një veçori e rëndësishme e vitaminës C e prodhuar në laboratorët e Jamieson fshihet në vetë tabletën. Tableta është prodhuar me teknologjinë e lëshimit të zgjatur 6-8 orë, lëshimi më i gjatë i zgjatur që plotëson standardet farmaceutike.
Vitamina C është një vitaminë e tretshme në ujë, dhe sasi të tepërta në trup ekskretohet në urinë.
Trupi ynë mund të thithë 1000 mg vitaminë C në një periudhë prej 3 orësh dhe të eliminojë të gjithë tepricën përmes urinës.
Jamieson Laboratories siguruan që përdoruesi përfundimtar të merrte sasinë optimale efektive të vitaminës C (acid askorbik) dhe për këtë arsye zhvilluan një teknologji unike që siguron përthithjen maksimale të produktit (mbi 80%) për një periudhë të zgjatur prej 6-8 orësh.
JAMIESON VITAMIN C 1000 mg:
• kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit imunitar
• kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes
• kontribuon në funksionimin e sistemit nervor dhe funksionin normal psikologjik
• është i nevojshëm për funksionimin e duhur të enëve të gjakut
• Kontribuon në rritjen optimale të kolagjenit të kockave, kërcit dhe mishrave të dhëmbëve
• mbron qelizat nga stresi oksidativ dhe rrit përthithjen e hekurit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAMIN C Caplet 1000 mg x 100”