V Vein Tablets x 60

1,170,00 den

Të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç një deri në dy tableta në ditë. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj për të ndryshuar dozën.

1 in stock

Description

Çrregullimet më të shpeshta të sistemit venoz janë të ashtuquajturat variçe. Këto ndryshime prekin më së shpeshti venat e ekstremiteteve të poshtme. Variçet manifestohen me ndjesi shpimi gjilpërash, ënjtje dhe ndjenjë rëndese në këmbë. V-Vein është një preparat i formuluar posaçërisht që mund të sigurojë mbështetje ushqyese dhe ekuilibër për trupin.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “V Vein Tablets x 60”