PROPOLAID ALCOHOL FREE Solution 50 ml

270,00 den

Ky është një suplement ushqimor i bërë me Propolis dhe Echinacea. Lloji Echinacea është një bimë që përdoret tradicionalisht për të mbështetur sistemin natyror të mbrojtjes imunitare të trupit. Propolisi është një produkt që vjen nga kosheret e bletëve dhe përdoret nga bletët për të mbrojtur qelizat e koshereve nga insektet, bakteret dhe kërpudhat.

Out of stock

SKU: ESI-25 Category:

Description

Ky është një suplement ushqimor i bërë me Propolis dhe Echinacea. Lloji Echinacea është një bimë që përdoret tradicionalisht për të mbështetur sistemin natyror të mbrojtjes imunitare të trupit. Propolisi është një produkt që vjen nga kosheret e bletëve dhe përdoret nga bletët për të mbrojtur qelizat e koshereve nga insektet, bakteret dhe kërpudhat.

Brand

Еси

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROPOLAID ALCOHOL FREE Solution 50 ml”