STOP GRC Tablets x 50

290,00 den

Dozimi: për të rriturit; 1-2 tableta në ditë.

11 in stock

SKU: DRTHSS-70 Category:

Description

Stopgrch është një përgatitje komplekse e magnezit me veprim ushqyes. Kombinimi ideal i përbërësve të balancuar me kujdes – magnez, kalium dhe vitaminë B6. Gjithashtu përmban vitaminë E e cila plotëson veprimin. Përbërësit e përfshirë në Stopgrch punojnë së bashku për të arritur një efekt të kënaqshëm.
Magnezi dhe kaliumi kontribuojnë në funksionimin normal të muskujve.
Magnezi, kaliumi dhe vitamina B6 kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor.
Magnezi dhe vitamina B6 kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë, funksionin normal psikologjik dhe kontribuojnë në zvogëlimin e lodhjes dhe rraskapitjes.

Brand

Др.Тајс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STOP GRC Tablets x 50”