Serrapeptase 250,000 IU Tablets x 30

1,450,00 den

Serrapeptidaza është një enzimë proteolitike që rrjedh nga fshikëza e krimbit të mëndafshit që u kultivua për herë të parë në Kinë 5000 vjet më parë. Enzima proteolitike luan një rol të rëndësishëm në zbërthimin e indeve nekrotike pa shkaktuar dëme në indet e shëndetshme dhe të padëmtuara.

163 in stock

Description

Proceset inflamatore kanë filluar të marrin përmasa epidemike dhe po bëhen gjithnjë e më të zakonshme. Inflamacioni, në rrethana normale, është një përgjigje normale akute e organizmit ndaj dëmtimeve të natyrave të ndryshme (fizike, kimike, biologjike). Procesi inflamator nëse nuk trajtohet me trajtimin e duhur ndonjëherë kthehet në një proces kronik i cili më pas zhvillon vështirësi të ndryshme që mund të dëmtojnë cilësinë e jetës.
Serrapeptidaza është një enzimë proteolitike që rrjedh nga fshikëza e krimbit të mëndafshit që u kultivua për herë të parë në Kinë 5000 vjet më parë. Si del një krimb i mëndafshit nga fshikëza e tij kur ka përfunduar metamorfozën e tij? Ata përdorin një enzimë tretëse të njohur si Serrapeptidase ose Serrapeptase, e cila luan një rol të rëndësishëm në zbërthimin e mbështjellësit të tyre nga i cili duhet të heqin qafe dhe të fillojnë të funksionojnë.
Enzima proteolitike luan një rol të rëndësishëm në zbërthimin e indeve nekrotike pa shkaktuar dëme në indet e shëndetshme dhe të padëmtuara. Shpërndan përmbajtjet inflamatore të ndërmjetme dhe vepron mbi to. Për qëllime komerciale, serapeptaza rrjedh nga bakteri probiotik Ceratia.

* Nuk përmban gluten, grurë, produkte qumështi, sheqer, kripë, ngjyra artificiale, konservues dhe aromatizues.

** Suplementet dietike nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Serrapeptase 250,000 IU Tablets x 30”