PULMINT Nasal inhalation

120,00 den

3 in stock

SKU: ESSNS-41 Category: Tags: , , , , ,

Description

Inhalatori i hundës Pulmint Fresh përdoret për të ndihmuar me hundën e mbytur dhe vështirësinë në frymëmarrje. Thithja e aromës së pasur të vajrave esenciale lehtëson frymëmarrjen, zvogëlon ënjtjen dhe sekretimin nga mukoza e hundës. Është po aq efektiv për ftohjet dhe teshtitjet, si dhe për simptomat e alergjisë. Inhalatori fresk i hundës Pulmint, është në një paketë praktike me shkop, i lehtë për t’u përdorur, për çdo rast.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PULMINT Nasal inhalation”