Lotët e PROCULINS

195,00 den

Shishe plastike me tretësirë 10 ml dhe udhëzime për pacientin.

6 in stock

SKU: ALKA-12 Category: Tags: , , ,

Description

Ndjenja e acarimit, tharjes së syve dhe djegies, si dhe ndjenjës së trupit të thatë në sy – të cilat janë pasojë e fenomeneve natyrore si era, dielli, ajri i thatë, uji i kripur, tymi, drita e tepërt, por edhe pasoja e kondicionerë, ngrohje, përdorim afatgjatë i kompjuterit ose operacion i syve, konjuktivit dhe përdorimi i lenteve të kontaktit.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lotët e PROCULINS”