PROCULIN Eye Drops (0.3 mg / ml) 10 ml

210,00 den

39 in stock

SKU: ALKA-38 Category: Tag:

Description

Hiperemia konjuktivale (ilaçi përkohësisht zvogëlon simptomat, skuqjen dhe kruajtjen, të shkaktuara nga irritues të ndryshëm si pluhuri, tymi, smogu, ftohja, era, dielli, rrezatimi televiziv, noti, përdorimi i lenteve të kontaktit, puna me objekte afër syve). Inflamacion alergjik i syve i shkaktuar nga poleni, bari, qimet e kafshëve etj.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROCULIN Eye Drops (0.3 mg / ml) 10 ml”