OPTIMAL EYES CAPSULES x 30

890,00 den

3 in stock

SKU: DOPPLHRZ-10 Category:

Description

Kapsulat Dopel Hertz përmbajnë vaj peshku deti, i cili përbëhet nga 30 për qind acide yndyrore omega 3. Përfaqësues të rëndësishëm të acideve yndyrore omega 3 janë acidi doxahexanoik (DHA) dhe acidi eicopentamic (EPA). Këto acide yndyrore të pangopura omega-3 me zinxhir të gjatë gjenden në përqendrime të larta vetëm në disa peshq detarë. EPA dhe DHA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës. Vitamina E mbron qelizat nga stresi oksidativ. Ka shumë Omega 3 në treg, por është një nga prodhuesit më të mirë gjerman Doppelhertz.

Brand

Допелхерц

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OPTIMAL EYES CAPSULES x 30”