PEPTO SODA Effervescents x 14

260,00 den

Dozimi: 1 deri në 2 tableta në ditë, 1-2 orë pas ngrënies ose sipas nevojës.
Shpërndani tabletën në një gotë me 100 ml ujë.

Out of stock

SKU: GDWLL-11 Category:

Description

Sodë buke në formën e tabletave shkumëzuese
Mbështet aciditetin optimal të stomakut
Redukton urthin
Eliminon dhimbjet dhe problemet e tjera që shoqërojnë sekretimin e tepërt të acidit gastrik
Paketim individual, i përshtatshëm për tu marrë
Shije e këndshme e limonit

Brand

Гудвил

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PEPTO SODA Effervescents x 14”