GastroRegular Gluten Capsules x 20

465,00 den

Gluteni GastroRegular Përdorni gjithmonë glutenin GastroRegular sipas rekomandimeve të dhëna në këtë udhëzues ose siç rekomandohet nga mjeku juaj. Të rriturit: 1 kapsulë pak para ose gjatë një vakti pa gluten Nëse keni përdorur më shumë gluten GastroRegular sesa rekomandohet Mos merrni doza më të larta se sa rekomandohet për ju. Simptomat e helmimit me enzima proteolitike nuk dihen.

1 in stock

SKU: PHNV-16 Category: Tags: ,

Description

ÇFARË ËSHTË DHE PËR ÇFARË PËRDORET PRODUKTI

Gluteni GastroRegular Gluteni GastroRegular përdoret për dispepsi të glutenit dhe simptomat e shqetësimit gastrointestinal (fryrje, ngërçe, ndjenjën e jashtëqitjes së pamjaftueshme). Gluteni GastroRegular përmban enzima proteolitike, endopeptidaza dhe ekzopeptidaza, të cilat shpërbëjnë lidhjet peptide të brendshme dhe të jashtme në proteina, duke përfshirë glutenin nga marrja e ushqimit. Lidhjet peptide të pranishme në gluten ndahen kështu në nivelin e aminoacideve që trupi mund t’i tresë më lehtë. Kjo zvogëlon efektet e dëmshme të glutenit në trup dhe parandalon dëmtimin e mëtejshëm të trupit.

Brand

Фарманова

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GastroRegular Gluten Capsules x 20”