OMEGA MAX KIDS 100 ml

452,00 den

Out of stock

SKU: MXMDC-27 Category:

Description

Vaji Omega Max Kids për fëmijë

Omega Max Kids është një suplement ushqimor i lëngshëm i bazuar në vaj peshku, i pasur me acide yndyrore omega-3. Përmban DHA dhe EPA.

DHA kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të trurit dhe ruajtjen e shikimit normal. Efekti i dobishëm arrihet me marrjen ditore prej 250 mg DHA.

EPA dhe DHA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës. Efekti i dobishëm arrihet me një dozë ditore prej 250 mg EPA dhe DHA.

Mënyra e ruajtjes:

Mënyra e ruajtjes së produktit të pahapur: ruhet në temperaturë deri në 25°C, në paketimin origjinal, të mbrojtur nga drita dhe lagështia.

Mënyra e ruajtjes pas hapjes së parë: Pas hapjes ruhet në frigorifer dhe konsumohet brenda 3 muajve. Kur vaji i peshkut ruhet në frigorifer, mund të ndodhë turbullira, kjo nuk ndikon në cilësinë e preparatit.

Indikacionet

Indikacionet për përdorimin e suplementit dietik, Omega Max Kids:

Sigurimi i zhvillimit fiziologjik të trurit dhe shikimit tek foshnjat dhe fëmijët e vegjël
Sigurimi i zhvillimit fiziologjik kognitiv të foshnjave dhe fëmijëve të vegjël
Reduktimi i rrezikut të mungesës së acidit yndyror docosahexaenoic tek foshnjat dhe fëmijët e vegjël

Paketimi: 100 ml

Një mënyrë përdorimi:

Foshnjat nga 6 muaj deri në 1 vit – 1 ml vaj në ditë (foshnjat më pak se 6 muaj, vetëm me rekomandimin e mjekut)

– Nga 1 deri në 3 vjet – 1.5 ml vaj në ditë
– Nga 4 deri në 18 vjeç – 2.5 ml vaj në ditë
– Personat mbi 18 vjeç – 5 ml vaj në ditë

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OMEGA MAX KIDS 100 ml”