OMEGA-3 1000MG CAPSULES x 80

710,00 den

14 in stock

SKU: DOPPLHRZ-8 Category:

Description

I bën membranat qelizore fleksibël dhe elastike. Membranat e shëndetshme qelizore lejojnë një rrjedhje të qetë të më shumë lëndëve ushqyese; – Luftoni inflamacionin dhe sëmundjet kronike si sëmundja e Alzheimerit, diabeti i tipit 2, kanceri dhe sëmundjet e zemrës. Acidet yndyrore omega-3 reduktojnë inflamacionin duke reduktuar prodhimin e prostaglandinave inflamatore dhe duke ulur nivelet e kortizolit, një hormon i sekretuar në përgjigje të stresit. Përmban EPA, DHA dhe vitaminë E! Trupi ynë nuk mund të bëjë pa acidet yndyrore Omega-3 Në të kaluarën, një dietë pa yndyrë konsiderohej mënyra më e mirë për të luftuar obezitetin dhe problemet e padëshiruara të peshës në mbarë botën.Megjithatë, duhet të dimë se të gjitha yndyrnat janë të dëmshme për trupin dhe se yndyrat e mira ndihmojnë në luftimin e sëmundjeve. Acidet yndyrore omega-3 janë kyçe për funksionimin e disa proceseve trupore, duke i bërë ato komponentë kyç për shëndetin optimal. Pse janë të rëndësishme acidet yndyrore Omega-3? Arsyet themelore pse yndyrnat Omega-3 duhet të jenë pjesë e dietës suaj ditore: – I bën membranat qelizore fleksibël dhe elastike. Membranat e shëndetshme qelizore lejojnë një rrjedhje të qetë të më shumë lëndëve ushqyese; – Luftoni inflamacionin dhe sëmundjet kronike si sëmundja e Alzheimerit, diabeti i tipit 2, kanceri dhe sëmundjet e zemrës.Acidet yndyrore omega-3 reduktojnë inflamacionin duke reduktuar prodhimin e prostaglandinave inflamatore dhe duke ulur nivelet e kortizolit, një hormon i sekretuar në përgjigje të stresit. Zemra e shëndetshme Acidet yndyrore omega-3 janë shumë të dobishme për ata që kanë sëmundje kardiovaskulare. Acidet yndyrore omega-3 parandalojnë çrregullimet e ritmit të zemrës ose aritmitë. Omega-3 janë të përfshirë në përmirësimin e niveleve të lipideve, duke përfshirë uljen e triglicerideve (shkaqet e aterosklerozës). Ato zvogëlojnë ngurtësinë arteriale dhe kohën e koagulimit të gjakut.Mund të ndihmojë në luftimin e obezitetit – një faktor rreziku kryesor për sëmundjet e zemrës – duke ulur oreksin, duke rritur zhvillimin e indeve të ligët dhe duke reduktuar depozitimin e yndyrës (lëndëve ushqyese). Brain Motors Yndyrnat Omega-3 ndihmojnë në funksionimin e trurit dhe ndihmojnë me memorie më të madhe dhe më të mprehtë. Ato ulin stresin dhe përmirësojnë humorin. Shikimi i qartë dhe i qartë pa syze Omega-3 janë veçanërisht të dobishme për retinën, e cila është një ind i ndjeshëm ndaj dritës në pjesën e prapme të syrit që i përkthen imazhet në sinjale elektrike dhe i dërgon ato në tru.Kjo ndihmon për të shpjeguar pse nivelet më të larta të omega-3 lidhen me një rrezik më të ulët të degjenerimit makular të lidhur me moshën, i cili është një shkak kryesor i verbërisë.

Brand

Допелхерц

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OMEGA-3 1000MG CAPSULES x 80”