Omega-3 Softgel 100 x 1000 mg

800,00 den

TANI Koncentrati Natyror i Vajit të Peshkut është prodhuar sipas standardeve strikte të kontrollit të cilësisë. Është testuar të jetë pa nivele të dëmshme të ndotësve (merkur, metale të rënda, PCB, dioksina, etj.).

I distiluar në mënyrë molekulare
Pa kolesterol. Përfitimet:

DHA:
kontribuon në ruajtjen e shikimit normal
kontribuon në ruajtjen e shikimit normal te foshnjat deri në 12 muaj
kontribuon në zhvillimin normal të trurit të fetusit dhe foshnjës
kontribuon në zhvillimin normal të syve tek fetusi dhe foshnja
DHA / EPA:
kontribuojnë në ruajtjen e presionit normal të gjakut
kontribuojnë në ruajtjen e niveleve normale të triglicerideve në gjak
kontribuojnë në ruajtjen e funksionit normal të zemrës

1 in stock

SKU: TRMX-24 Category:

Description

Rekomandim për përdorim: Si suplement dietik, merrni 2 kapsula 2 herë në ditë me ushqim.

Brand

Нау Фудс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Omega-3 Softgel 100 x 1000 mg”