NOVALAC 3 400 g

560,00 den

• Përdorimi Fëmija juaj duhet të pijë të paktën 500 ml qumësht të ngrohtë (<37°C) ose të ftohtë Novalac 3 Junior çdo ditë, pra në kombinim me drithëra ose ndonjë vakt tjetër si pjesë e dietës së tij ditore. Një kanaçe mjafton për të përgatitur 12 vakte. Përgatitja: • në një shishe: shtoni një lugë matëse Novalac 3 Junior për çdo 30 ml ujë. • në një gotë: në 210 ml ujë shtoni 7 lugë matëse Novalac 3 Junior. Paralajmërime Qumështi i gjirit është ushqimi më i mirë për foshnjat. “Formulat e qumështit duhet të përdoren vetëm me rekomandimin e një profesionisti mjekësor, farmaceutik, ushqimor ose ndonjë profesionist tjetër përgjegjës për kujdesin e nënës dhe fëmijës.”

1 in stock

SKU: MEDS-5 Category:

Description

“Formula e qumështit Novalac 3 Junior është e destinuar për fëmijët e moshës 1 deri në 3 vjeç. • Përshkrim i gjerë: Formula e qumështit Novalac 3 Junior është e destinuar për fëmijët e moshës 1 deri në 3 vjeç si ushqim pasues pas përdorimit të Novalac 2 ose çdo formule tjetër kalimtare qumështi. Novalac 3 Junior plotëson të gjitha nevojat ushqyese për rritjen dhe zhvillimin e duhur të fëmijëve në atë moshë. Novalac 3 Junior është pjesë e një game të madhe produktesh të destinuara për foshnjat dhe me përbërës të përzgjedhur me kujdes dhe cilësi të provuar. Novalac 3 Junior ofron: • sasinë optimale të vitaminave dhe mineraleve: kalcium, vitaminë D për përthithje të mjaftueshme të kalciumit, e nevojshme për zhvillimin e kockave dhe rritjen e fëmijës • 25 herë më shumë hekur në krahasim me qumështin e lopës së thjeshtë dhe pjesërisht të skremuar • Përmbajtja optimale e proteinave • Përmbajtja optimale e acideve yndyrore esenciale për zhvillimin e duhur të trurit dhe syve (7 herë më shumë se qumështi i zakonshëm i lopës) • raporti i balancuar i karbohidrateve të tretshëm shpejt dhe të ngadalshëm për mirë tretje • shije e këndshme e vaniljes, pa sheqer dhe saharozë të shtuar Përbërja e formulave të qumështit Novalac është në përputhje me rregulloret evropiane për qumështin e bebeve, nuk përmban organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), si dhe gluten. Për kë është formula e qumështit Novalac 3 Junior? • Fëmijët nga 1 deri në 3 vjeç • I përshtatshëm për një darkë të shijshme mbrëmjeje”

Brand

Медис

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NOVALAC 3 400 g”