DRIMO 100g

385,00 den

Një përzierje e bimëve zvicerane, 100% natyrale, e dobishme për përmirësimin e funksionit fiziologjik të zorrëve – kundër kapsllëkut. Suplement dietik me barishte të grira hollë, me efekt laksativ për të përmirësuar funksionin fiziologjik të zorrëve dhe normalizimin e jashtëqitjes. Për shkak të mënyrës së përdorimit, produkti nuk krijon ngërçe, fryrje dhe gazra.

8 in stock

SKU: ESI-1 Category: Tags: , , , , ,

Description

Një përzierje e bimëve zvicerane, 100% natyrale, e dobishme për përmirësimin e funksionit fiziologjik të zorrëve – kundër kapsllëkut. Suplement dietik me barishte të grira hollë, me efekt laksativ për të përmirësuar funksionin fiziologjik të zorrëve dhe normalizimin e jashtëqitjes. Për shkak të mënyrës së përdorimit, produkti nuk krijon ngërçe, fryrje dhe gazra.

Brand

Еси

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DRIMO 100g”