NATURAL B COMPLEX Capsules x 30

470,00 den

Merrni një kapsulë një herë në ditë. Produkti nuk është i destinuar për gratë shtatzëna, nënat me gji dhe personat nën 18 vjeç.

2 in stock

SKU: PMED-18 Category:

Description

Natyral B Kompleksi vepron më shpejt dhe me efikasitet se produktet e tjera të ngjashme, ai ka kombinimin më të mirë të vitaminave B në përbërjen e tij. Vitamina B12, e cila është në formën e Metilkobalaminës në një dozë prej 1000 mikrogramë. Metilkobalamina përthithet plotësisht dhe më shpejt dhe mbahet më gjatë në trup në krahasim me format e tjera të vitaminës B12 (cianokobalamina). Përdorimi i kësaj forme të vitaminës B12 nga organizmi është i plotë. Është e nevojshme për funksionimin normal, fiziologjik të organizmit.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NATURAL B COMPLEX Capsules x 30”