MAXOMUCIL 200 Sachets x 20

216,00 den

Out of stock

SKU: MXMDC-23 Category:

Description

MaxoMucil 200 është formuluar në bazë të N-acetilcisteinës (NAC), propolisit dhe vitaminës C.

N-acetilcisteina është një mukolitik i fortë, i cili hollon sekrecionin e trashë, viskoz dhe e lejon atë të largohet më lehtë, gjë që rikthen rrjedhën normale të ajrit nëpër rrugët e frymëmarrjes dhe lehtëson frymëmarrjen. N-acetilcisteina gjithashtu tregon aktivitet antioksidues, duke mbrojtur qelizat nga efektet e dëmshme të radikalëve të lirë që prishin strukturën dhe funksionin e tyre.

Propolisi kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe falë veprimit të tij natyror antimikrobik, mbron mukozën e rrugëve të frymëmarrjes nga zhvillimi i infeksioneve bakteriale, virale dhe kërpudhore. Propolisi i përmbajtur në MaxoMucil është i standardizuar në 10% flavonoid. Flavonoidet si parimet bazë aktive të propolisit janë përgjegjës për veprimin e tij imunostimulues dhe forcimin e mbrojtjes së organizmit. Për shkak të përbërjes së tij specifike, rezistenca ndaj propolisit nuk mund të zhvillohet.

Vitamina C ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ, metabolizmin normal të energjisë dhe redukton lodhjen dhe rraskapitjen.

Si funksionon MaxoMucil 200?

Ndihmon me kollën, kontribuon në forcimin e imunitetit dhe shërimin më të shpejtë
Hollon sekrecionet e trasha dhe viskoze dhe lejon kollën më të lehtë
Eliminon sekrecionet nga trakti respirator, lejon rrjedhjen normale të ajrit dhe lehtësimin e frymëmarrjes
Ka një efekt imunostimulues dhe forcon mbrojtjen e trupit
Falë veprimit të tij antioksidues, mbron qelizat nga efektet e dëmshme të radikalëve të lirë
Përshpejton rikuperimin gjatë dhe pas sëmundjes
Parandalon zhvillimin e superinfeksioneve dhe përsëritjeve
Lehtëson ndjenjën e lodhjes, rraskapitjes dhe rraskapitjes
Indikacionet

Kollë produktive
Rritja e sekretimit të rrugëve të frymëmarrjes dhe gulçim
Infeksionet respiratore bakteriale dhe virale të shoqëruara me kollë

Një mënyrë përdorimi:

Fëmijët nga 6 deri në 12 vjeç: 1-2 herë në ditë, përmbajtja e 1 qeske tretet në gjysmë gote ujë, përzihet dhe pihet menjëherë.

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: 2-3 herë në ditë, përmbajtja e 1 qeske tretet në gjysmë gote ujë, përzihet dhe pihet menjëherë.

Rekomandohet të konsumoni një sasi më të madhe uji gjatë ditës.

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAXOMUCIL 200 Sachets x 20”