MAGNESIUM 400 DIREKT X20

265,00 den

Dozimi: 1 tabletë në ditë

10 in stock

SKU: DOPPLHRZ-11 Category:

Description

P FORR MUSKUJT E SHALNDETSHM, Kockat, nervat dhe zemrën Magnezi është një mineral jetësor që trupi nuk mund ta bëjë më vete.Magneziumi është një mineral jetësor që trupi nuk mund ta bëjë vetë. Përveç kësaj, ruajtja është e mundur vetëm në një masë të kufizuar. Niveli i lartë i përpunimit të ushqimit sot mund të nënkuptojë se sasia e magnezit që absorbohet përmes dietës nuk është gjithmonë optimale. Vitamina B1 gjithashtu kontribuon në funksionimin normal të zemrës dhe, si vitaminat B6 dhe B12, luan një rol në funksionimin normal të sistemit nervor. Për funksionimin normal të muskujve, zemrës, nervave dhe kockave. 400 mg magnez të kombinuar me vitaminat B1, B6 dhe B12. Përmban acid folik i cili është i nevojshëm për formimin e qelizave të gjakut. Përbërësit: Magnez 400 mg acid folik 600 μg Vitamina B1 4.2 mg Vitamina B6 5 mg Vitamina B12 5 μg

Brand

Допелхерц

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAGNESIUM 400 DIREKT X20”