MAGNESIUM 375 DIREKT Sachets x 20

410,00 den

Një herë në ditë përmbajtja e qeskës duhet të hidhet direkt në gjuhë.
Granula nga qesja shkrihet shumë shpejt në gjuhë, kështu që nuk është e nevojshme të shtoni lëng.

Out of stock

SKU: PMED-17 Category:

Description

Vetitë dhe qëllimi:
Pse është i rëndësishëm magnezi për trupin? Magnezi është një mineral shumë i rëndësishëm për trupin e njeriut, sepse është i nevojshëm për zemrën, nervat dhe muskujt. Është një aktivizues i rëndësishëm i enzimave të shumta dhe një nxitës i reaksioneve metabolike të trupit. Magnezi luan një rol të rëndësishëm në funksionimin normal të muskujve të trupit, është i rëndësishëm për zhvillimin e duhur të kockave dhe dhëmbëve dhe kontribuon në funksionimin më të mirë të sistemit nervor.
Për shkak se trupi nuk mund të prodhojë magnez, është e nevojshme të përfshihet magnezi në dietë. Për shkak të një diete të pabalancuar, stresit dhe sforcimit fizik, lind nevoja për marrjen shtesë të magnezit në formën e një suplementi dietik. Doza e rekomanduar ditore është 375 mg, që korrespondon me 1 qese magnez 375 direkt.
Është e dëshirueshme të përdoret:
-në tension dhe ekspozim ndaj stresit të përditshëm
-në aktivitet fizik dhe përpjekje
-në lodhje dhe rraskapitje
-në ngërçe muskulore
-e lehtë për funksionimin normal të muskujve të zemrës
-e përditshme për metabolizëm dhe prodhim energjie
-e përditshme për zhvillimi dhe mirëmbajtja e kockave dhe dhëmbëve normalë
– çdo ditë për shkak të ekuilibrit të elektroliteve
Plotësimi i magnezit rekomandohet në të gjitha fazat e jetës – adoleshentët, të rriturit dhe të moshuarit. Është e dëshirueshme që të plotësohet me magnez si tek gratë shtatzëna ashtu edhe tek gratë në gji për të siguruar një sasi të mjaftueshme magnezi për nënën dhe fëmijën.
Cilat janë përfitimet e magnezit 375 direkt? Magnesium 375 DIRECT përmban 375 mg magnez në një qese që korrespondon me dozën e rekomanduar ditore. Magnezi 375 DIRECT përmban citrat magnezi dhe oksid magnezi. Citrati i magnezit është me origjinë organike, ka biodisponibilitet të mirë dhe përthithet shumë shpejt. Falë këtij kombinimi, magnezi nga ky produkt përthithet në gjak shumë shpejt dhe në këtë mënyrë kontribuon në relaksimin dhe tensionin e shpejtë të muskujve.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAGNESIUM 375 DIREKT Sachets x 20”