MAGNEZIUM 300 DIREKT Sachets x 20

245,00 den

Përdorni
Shkrini përmbajtjen e një qeseje një herë në ditë
ne goje. Mikrogranula në pak sekonda janë
shkrihet në gojë pa pasur nevojë për lëngje shtesë.

Out of stock

SKU: PHNV-19 Category: Tags: ,

Description

Magnesium 300 Direct Suplement dietik lodhje dhe rraskapitje
drejtpërdrejtë rastapanje dhe ustima
Sasia optimale e magnezit Sasia optimale e magnezit në rritjen e nevojave të trupit
Konsumohet pa lëngje / pa sheqer – i përshtatshëm për diabetikët
Aplikimi më i shpejtë, më i këndshëm dhe më i shijshëm i magnezit – një qese në ditë

Brand

Фарманова

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAGNEZIUM 300 DIREKT Sachets x 20”