MAGNEWILL RAPID Sachets x 20

410,00 den

Dozimi: Përmbajtja e një qeseje shpërndahet në gjysmë gote ujë. Merrni në formën e një pije një herë në ditë.

Out of stock

SKU: GDWLL-10 Category:

Description

MAGNEWILL RAPID përmban magnez elementar në një dozë optimale prej 375 mg (doza e rekomanduar ditore e magnezit është 375 mg) të 3 kripërave – citrat magnezi, glukonat magnezi dhe bisglicinat magnezi. Produkti nuk përmban gluten.
MAGNEWILL RAPID disponohet si pluhur për solucion oral. Solucioni oral lejon përthithje më të shpejtë!
MAGNEWILL RAPID, falë kripërave të citratit të magnezit, glukonatit të magnezit dhe bisglicinatit të magnezit, ka efikasitetin më të mirë në organizëm!

Brand

Гудвил

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAGNEWILL RAPID Sachets x 20”