Description

Kapsulat immunoβeta β-glukan përmbajnë β- (1,3 / 1,6) -D-glukan bioaktive tërësisht natyrale të izoluar nga kërpudha deti (Pleurotus ostreatus), vitaminë C dhe zink liposomal në formën e grimcave ultra të imta, të formuluara në baza e teknologjisë inovative NDS (Super Dispersion Nutritional Delivery System) e cila siguron biodisponueshmëri më të madhe dhe çlirim të vazhdueshëm të parimeve aktive në trup. Falë këtij kombinimi përbërësish, kapsulat Imunoβeta β-glukan kontribuojnë në përmirësimin e reagimit imunitar dhe reagimeve mbrojtëse ndaj viruseve, baktereve, kërpudhave dhe toksinave që përbëjnë një kërcënim për shëndetin e organizmit. Rekomandohen për imunitet të dobësuar, infeksione të shpeshta të rrugëve të frymëmarrjes dhe inflamacion kronik, kryesisht për parandalim, por edhe kur infeksioni tashmë është zhvilluar, sepse shkurtojnë ndjeshëm kohën e rikuperimit. Ato ndihmojnë në rritjen e stresit, lodhjes dhe rraskapitjes, si dhe me reaksionet alergjike, të cilat janë bërë më të shpeshta vitet e fundit.

Rekomandohet marrja e 1-2 kapsulave në ditë, për fëmijët mbi 7 vjeç dhe të rriturit.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IMUNOBETA Capsules x 30”