IRON FOLIQ Capsules x 30

1,125,00 den

Dozimi: 1 kapsulë në ditë.

Out of stock

SKU: GDWLL-9 Category:

Description

Hekuri FoliQ është një ushqim për qëllime të veçanta mjekësore për nevojat ushqyese të anemisë dhe mungesës së hekurit në organizëm. Përmban hekur të mikrokapsuluar me biodisponibilitet të lartë, i cili nuk irriton aparatin tretës, nuk ka shije dhe nuk shkakton kapsllëk, vitaminë C dhe formë aktive të acidit folik (5-MTHF) për të përmirësuar përthithjen e hekurit.
Është menduar për të gjithë njerëzit që kanë anemi nga mungesa e hekurit, gratë shtatzëna, gratë që kanë cikle të rënda dhe të gjitha kushtet e tjera të mungesës së hekurit.

Brand

Гудвил

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IRON FOLIQ Capsules x 30”