HEDERIN SIRUP 100 ml

200,00 den

Të rriturit marrin 5 ml deri në 10 ml shurup (1-2 nga lugë çaji) tri herë në ditë. Fëmijët shkollorë dhe adoleshentët marrin 5 ml (1 nga lugë çaji i furnizuar) tri herë në ditë. Fëmijët e vegjël marrin tri herë në ditë pas gjysmë luge çaji (2,5 ml).Fëmijët marrin gjysmë lugë çaji (2,5 ml) tri herë në ditë vetëm me rekomandimin e mjekut.Shurup bimor Hederin për lehtësimin e kollës dhe ekspektorimin e lehtë përdoret për 5-7 ditë në varësi të llojit. dhe intensitetin e kollës.

5 in stock

SKU: PMED-2 Category:

Description

Për qetësimin e kollës dhe ekspektorimin e lehtë
Vetitë dhe qëllimi: Shurupi Hederine përmban ekstrakte të thata të gjetheve të dredhkës (Hederae folii extractum siccum) që përmban 4-5% saponina triterpene nga të cilat hederacoside c dhe alfa hederina ndihmojnë në lehtësimin e muskulaturës. Gjethja e dredhkës i përket një grupi të ekspektorantëve refleks të bimëve.
Pas kontaktit me mukozën e stomakut, këta ekspektorantë nxisin stimulimin refleks të prodhimit të mukusit trakeal. Për shkak të kësaj, sekrecioni i trashë dhe ngjitës, i cili acaronte mukozën duke shkaktuar kollën, hollohet dhe fryhet, gjë që lehtëson ekspektorimin e saj. Njëkohësisht me relaksimin e muskujve bronkial qetësohet kolla.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HEDERIN SIRUP 100 ml”