GORKI JONI ZA OPUSTANJE Sachets 15 x 3,35gr.

335,00 den

Out of stock

SKU: ESSNS-14 Category: Tag:

Description

Jonet e hidhura magnevitale për relaksim janë thasë me klorur magnezi, pa aditivë të tjerë, të tretshëm mirë në ujë, të cilat përdoren në kushte të përqendrimit të ulët të magnezit në gjak si dhe për përdorim të jashtëm në formën e banjove medicinale.

Magnezi është një mineral thelbësor për metabolizmin e njeriut dhe hyn në përbërjen e kockave, muskujve dhe sistemit nervor. Hulumtimet tregojnë se një numër i madh i të rriturve nuk i konsumojnë nevojat ditore të këtij minerali. Simptomat e mungesës së magnezit përfshijnë lodhjen, pagjumësinë, mosfunksionimin e muskujve dhe palpitacionet. Magnezi është një komponent kyç në proceset në të cilat energjia e muskujve krijohet nga karbohidratet, proteinat dhe yndyrat.

Kloruri i magnezit ka një efekt qetësues në nerva dhe nxit një gjumë të mirë dhe të qetë. Gjumi ndodh më shpejt dhe nuk është i ndërprerë, dhe tensioni i akumuluar gjatë ditës zvogëlohet.

Udhëzuesi i përdorimit për qëllimet e funksionimit të përbërjes Informacion shtesë

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GORKI JONI ZA OPUSTANJE Sachets 15 x 3,35gr.”