FERROPIL COMPLEX Tablets x 40

450,00 den

Burra, gra dhe fëmijë mbi 14 vjeç:
1 tabletë në ditë, është mirë të merret me stomakun bosh, 1 orë para ose dy orë pas ngrënies. Në rast të problemeve me stomakun, produkti duhet të merret së bashku me ushqim. Merrni produktin me një gotë të plotë ujë.

Out of stock

SKU: PMED-11 Category:

Description

Tabletat Ferropyl kompleks janë një produkt që përmban hekur, vitaminë C, vitaminë B6, acid folik, vitaminë B12, bakër dhe zink. Tabletat synojnë të ndihmojnë me anemi të vogla, imunitet të reduktuar si dhe ndjenjën e dobësisë dhe lodhjes.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FERROPIL COMPLEX Tablets x 40”