FEROHEL Syrup 150 ml

430,00 den

Suplement ushqimor i lëngshëm për plotësimin e nevojave për hekur

Out of stock

Description

Hekuri kontrion në sintezën normale të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës, si dhe në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes.

Shurupi Ferohel® ka për qëllim plotësimin e hekurit.

Ndjeheni të lodhur dhe të rraskapitur si dhe mungesë energjie.

Shurupi Ferohel® rekomandohet në rast të rritjes së nevojës për hekur, në rast të dietës së parregullt dhe jo të duhur, te gratë gjatë gjakderdhjes së shtuar menstruale, te gratë shtatzëna dhe ato në gji.
Një mënyrë përdorimi:

Shkundni mirë para përdorimit!

Ekziston mundësia e njollosjes kalimtare të dhëmbëve, e cila mund të reduktohet duke marrë shurupin me një gotë lëng natyral.

Fëmijët e shkollës – 10 ml shurup në mëngjes në një gotë lëng.

Gratë shtatzëna, laktuese dhe të rritura – 15 ml shurup në mëngjes në një gotë lëng

Pas konsumimit të shurupit Ferohel, si me të gjitha produktet që përmbajnë hekur, jashtëqitja mund të jetë me ngjyrë të errët.

Brand

Диетфарм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FEROHEL Syrup 150 ml”