Eye Vit Plus Tablets x 30

1,250,00 den

EyeVit Plus ofron mbështetje ushqyese për të mbajtur shikimin normal. Një formulë e veçantë e kombinuar me omega-3, vitaminë A dhe zink.

Out of stock

SKU: HAID-73 Category:

Description

EyeVit Plus ofron mbështetje ushqyese për të mbajtur shikimin normal. Një formulë e veçantë e kombinuar me omega-3, vitaminë A dhe zink.

Sytë janë një organ jetik shqisor përgjegjës për shikimin. Shikimi i mirë është një pjesë e rëndësishme e mirëqenies dhe ndërsa plakemi bëhemi një faktor i rëndësishëm në ruajtjen e cilësisë së jetës sonë. Ushqimi i duhur është thelbësor për ruajtjen e shëndetit dhe funksionimit të syve tuaj. EyeVit Plus përmban vitaminë A, zink dhe DHA të cilat ndihmojnë në ruajtjen e shikimit normal.
Përbërësit: Betacarotene 6mg, Vitamina A (2664 iu) 800μg, Vitamina D3 (400 iu) 10μg, Vitamina E (22 iu) 15mg, Zink 10mg, Bioflavonoidet e agrumeve 60mg, Pluhuri i boronicës 100μg 1peed1mg ekstrakt , Omega3 (TG Natyral) 400mg E cila siguron EPA (Acidi Eicosapentaeonic) 80mg, DHA (Acidi Dokosaheksaeonic) 160mg.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eye Vit Plus Tablets x 30”