EUCERIN Sun Allergy Protect SPF 50+ Gel-Cream 150 ML 63944

1,560,00 den

1 in stock

Description

Drita ultraviolet është shkaku kryesor i dëmtimit të lëkurës të shkaktuar nga dielli, por drita e dukshme me energji të lartë (HEVIS) gjithashtu mund të shkaktojë radikale të lira që shkaktojnë stres të mëtejshëm në lëkurë.

Eucerin Sun Allergy Protect Gel-Cream SPF 50+ është një krem kundër diellit për fytyrën dhe trupin e krijuar posaçërisht për lëkurën e ndjeshme ndaj diellit dhe lëkurën e prirur ndaj alergjive nga dielli, si p.sh. Polymorphus Light Eruption (PLE).

Kremi kundër diellit për alergjitë nga dielli ofron mbrojtje shumë të lartë UV: filtrat UVA dhe UVB plotësojnë standardet e larta të përcaktuara nga Cosmetics Europe dhe nivelet e mbrojtjes ndaj UVA janë më të larta se rekomandimet e BE-së. Teknologjia spektrale e avancuar e Eucerin kombinon këto filtra UVA/UVB me brez të gjerë dhe fotostabile me Licochalcone A për të neutralizuar radikalet e lira të shkaktuara nga rrezet UV dhe HEVIS. Ajo gjithashtu përmban Alfa-Glikozilrutinë e cila ndihmon në parandalimin e alergjive të shkaktuara nga dielli si PLE.
I paparfumuar, për të minimizuar rrezikun e acarimit të lëkurës, xhel-kremi jo i yndyrshëm dhe jo ngjitës përthithet shpejt dhe është rezistent ndaj ujit. Dhe, si të gjitha produktet e mbrojtjes nga dielli në gamën Eucerin, ai është i lirë nga oktinoksat dhe oksibenzon – filtra UV që dihet se janë të dëmshëm për shkëmbinjtë koralorë – dhe është në përputhje me projektligjin e shkëmbinjve nënujorë të Hawait.

Brand

Еуцерин

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EUCERIN Sun Allergy Protect SPF 50+ Gel-Cream 150 ML 63944”